Asta mi-s...

miercuri, 30 octombrie 2013

Salutare, dragii mei

Buna ziua,
Asa cum stiti, ma numesc Biholar Constantin Cristinel [Titi, pentru prieteni], sunt din comuna Putna, judetul Suceava, am 39 de ani (din care, mai mult de 20 de ani i-am petrecut in pat sau in carutul cu care sunt plimbat),si m-am gandit sa va scriu pentru ca am nevoie de bunavointa dumneavoastra. Deci,in anul 1993,luna august,ziua de 5,in urma unui accident stupid am ramas imobilizat la pat fiind paralizat de la piept in jos,denumirea bolii este tetraplegie cominutiva flasca,adica nu ma pot folosi nici de maini,nici de picioare;practic nu pot face absolut nimic [toata povestea o gasiti aici, pe blog].
Nu vreau sa se traga concluzii pripite,de aceea am sa va rog sa ma priviti exact ceea ce sunt,adica un tanar imobilizat la pat care are foarte putine resurse materiale pentru a le folosi si la altceva decat la ceea ce are stricta nevoie pentru boala lui,deci,nu are resurse si pentru a le putea folosi in alte scopuri,. Apelez la dumneavoastra dintr-un motiv foarte simplu si in acelasi timp foarte complicat pentru ca in calea implinirii dorintei mele se interpun destule probleme la care eu nu am gasit nici un raspuns,de aceea am si apelat la dumneavoastra poate ma puteti ajuta cumva.Sunt imobilizat la pat si am multe dorinte si nevoi personale,as vrea sa ma fac bine in primul rand,dar acest lucru este imposibil din punct de vedere medical sau omenesc si mi-l poate da doar Dumnezeu. Imi traiesc viata, dependent de Dumnezeu, de un carucior cu rotile si de 2 persoane absolut indispensabile: sotia mea Lili si fratele meu Mihai. Situatia mea insa nu se rezuma doar la probleme de sanatate, ci intampinam ca familie si anumite probleme financiare. Handicapul meu locomotor, a facut ca o nevoie stringenta a familiei sa fie modificarea sau constructia unei locuinte conform cu nevoile mele. Astfel ca majoritatea economiilor noastre au fost canalizate in vederea constructiei acestei case.
Acum, dorinta noastra cea mai arzatoare este sa reusim sa construim aceasta casuta a noastra, mai ales ca s-a produs si un miracol caci Dumnnezeu ne-a daruit o fetita care face 4 anisori pe 6 septembrie, astfel ca familia s-a marit. Deocamdata, stam impreuna cu parintii, bunica si familia fratelui meu in aceiasi casa, 5 familii in 6 camere. Dar, costurile acestea nu le putem suplini in momentul acesta, deoarece pe primul plan se afla returnarea datoriilor pe care reusim sa le facem cu greu. Astfel ca ne-am hotarat, ca familie, sa apelam la dumneavoastra, poate exista posibilitatea de a primi un ajutor.
Nu ne ramane decat sa speram ca Dumnezeu va lucra la inimile dumneavoastra si ca se va gasi acea cale prin care sa ne puteti ajuta.
Va multumim mult pentru timpul pe care ni l-ati acordat citind aceasta scrisoare si va dorim tot binele din lume dumneavoastra si familiilor dumneavoastra...
Pentru toti cei care vor si ne pot ajuta, va punem la dispozitie un cont bancar... Nimeni, insa, nu trebuie sa se simta obligat sa faca vreun gest, ci doar daca simte asta in inima lui...
Va multumim pentru tot, pentru gandurile bune, pentru rugaciuni si pentru toate cate le faceti.
 
Cu stima si respect,
Biholar Constantin Cristinel si intreaga familie

Contul este deschis pe numele: Biholar Constantin Cristinel, 
Banca: Raiffeisen Bank, 
IBAN: RO12RZBR0000060013092752, 
COD SWIFT: RZBRROBU [pentru cei din strainatate]

sau in paypal: titibiholar@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu