Asta mi-s...

duminică, 30 decembrie 2012

La aceasta cumpana dintre ani, lasati sa treaca prin fereastra sufletului vostru magia sarbatorilor, lasati-va cuprinsi de fericire si bucurie si ramaneti asa pentru tot restul vietii! Fiti raza de soare si luminati calea celor ce sunt langa voi aducandu-le mereu speranta in suflet si zambetul pe fata. Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti trece prin aceasta poarta in Noul An luand cu voi numai lucrurile bune si apoi sa inchideti poarta in urma voastra, astfel incat grijile si supararile sa nu va poata urma. Treceti peste tot ce-a fost, credeti cu adevarat in voi insiva. Anul Nou e o carte deschisa, cu pagini albe care abia asteapta sa fie scrise, alegeti ce vi se potriveste pornind la drum cu incredere si scriind in ea doar lucruri frumoase! Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. La multi ani!


At the turn of the year, let it go through the holiday magic window of your soul, let yourself overwhelmed with happiness and joy and remain so for life! Be sunshine and light the way for those who are always near you bringing them hope in your heart and a smile on his face. Consider the passage of years as a gate. You can go through the gate in the new year with you taking good things and then close the door behind you, so do not worry and anger may follow. Skip everything was really believe in yourself. New Year's open book with blank pages just waiting to be written, choose what suits you from the road with confidence and writing in her only good things! May all your dreams that you forged in these magical days of celebration to get true and crossed the road to their achievement to bring joy in our hearts and in our homes, happiness and abundance. Happy New Year!

luni, 17 decembrie 2012

Am gasit cateva poze de prin septembrie





joi, 13 decembrie 2012

Webmoney to Paypal

Transfer funds from Webmoney to Paypal Join now

On our site you can exchange electronic currencies WebMoney, PayPal and Skrill (also known as MoneyBookers) by profitable rates.

We can help to exchange money received from sponsors and employers, pay for services and goods at EBay, online shops etc.
Discounts till 22% for constant clients.

For directions PayPal -> WebMoney and Skrill -> WebMoney exchange requests are welcomed from owners of personal and higher passports of WebMoney or passports with BL (business level) more than 25, also on the recommendation of our old clients.
There is no limit in the other directions.

The minimum commission for any direction: 5 USD or 150 RUR.

We work in the field of electronic currency exchange since 2007.
Our WebMoney Business Level: (the passport of merchant).
We are always open for business proposals, cooperation and partnership!

If you have any questions after reading the terms and FAQ, feel free to contact our consultants via ICQ/skype or send a letter to e-mail.

Have you learned all information already and prepared to exchange? – Make the request and we start considering it as soon as possible.


We appreciate every client! And it is the law for us!
With best wishes, Team of ExchangeX.ru

I used this site for more transfers and I will use from now on ... It is a trusted site ... and consultants contact you immediately for explanations and guidance ...

miercuri, 12 decembrie 2012

Despre Craciun

Craciunul este marea zi a nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, fiind sarbatorita de toti crestinii pe data de 25 decembrie a fiecarui an. Acum mai bine de doua mii de ani, Fecioara Maria, prin puterea Duhului Sfant, a nascut in Bethleemul Iudeii pe Pruncul Iisus, intr-o iesle saraca. Atunci, cei trei magi de la Rasarit au vazut o stea luminoasa pe cer si, strabatand cale lunga pentru a o urma, au ajuns la Bethleem, aducandu-I Mantuitorului, in dar, aur, smirna si tamaie.

Sarbatoarea Craciunului a reprezentat dintotdeauna un prilej de bucurie pentru crestini, si mai ales pentru copii, care asteapta cu nerabdare, an de an, zilele in care merg sa colinde, impodobesc bradul, se duc la biserica si, in fine, dupa un post lung care incepe la mijlocul lunii noiembrie, se bucura de Nasterea Domnului, la o masa imbelsugata de familie, in mijlocul celor dragi.

Craciunul a fost stabilit ca sarbatoare oficiala in anul 325 de primul imparat roman crestin, Constantin cel Mare, fixandu-se atunci ziua de 25 decembrie. In anul 354, Liberius, episcopul Romei, a reconfirmat oficial aceeasi data pentru sarbatoarea Nasterii Domnului.

Dar de ce abia in secolul IV a fost reglementata sarbatorirea acestui mare eveniment? Oare primii crestini nu stiau cand s-a nascut Mantuitorul? Trebuie sa spunem ca, la romani, sfarsitul lunii decembrie coincidea cu serbarile date in cinstea zeului Saturn, numite saturnalii. Acestea reprezentau o forma de venerare a soarelui, a luminii ce biruia intunericul - obicei adus din Orient, mai precis din Siria. Unii episcopi au propus ca Nasterea Domnului sa se sarbatoreasca tot in aceeasi perioada (17 - 24 decembrie), insa obiceiul nu s-a generalizat pana in veacul al IV-lea al erei crestine, nestiindu-se cu siguranta care ar trebui sa fie data corecta. Uneori, Craciunul era sarbatorit in septembrie, alteori in martie. Chiar dupa fixarea datei de 25 decembrie, a mai trecut inca destul de multa vreme pana ce aceasta sa fie adoptata de toti crestinii.

Datorita diferentelor calendaristice (stil nou si stil vechi), o buna parte dintre ortodocsi au serbat multa vreme Craciunul in luna ianuarie. Chiar si in zilele noasre, rusii au pastrat acest obicei.

In tarile Europei occidentale, protestantii au interzis in anumite epoci serbarea Craciunului si cultul sfintilor. De exemplu, Oliver Cromwell a interzis in Anglia aceasta sarbatoare intre anii 1649 si 1660. Abia in secolul XIX, Craciunul a devenit cu adevarat o serbare populara. In 1834, cartea lui Charles Dickens, Un colind de Craciun, aparuta cu o saptamana inaintea acestei sarbatori, a cunoscut un mare succes. Deja, Craciunul castigase o popularitate uriasa. In Statele Unite, Alabama a fost primul stat care a declarat Craciunul sarbatoare legala, in 1836.

Cel mai celebru personaj legat de aceasta sarbatoare este, fara indoiala, Mos Craciun. Trebuie sa stiti ca si el a aparut, in forma in care il cunoastem noi astazi, tot prin secolul XIX. Mos Craciun arata ca un batran bun si bland, cu barba alba, care aduce daruri copiilor cuminti. Figura sa a fost inspirata de aceea a lui Mos Nicolae, si chiar numele sau american, Santa Claus, este pronuntia engleza a numelui danez al Sfantului Nicolae: Sinter Klaas. Britanicii ii spun Father Christmas, iar francezii il numesc Pere Noel. Este interesant sa mentionam ca la noi in tara, in timpul regimului comunist, Mos Craciun a devenit „Mos Gerila” si s-a incercat desprinderea sa de sarbatoarea crestina a Craciunului. Insa Mosul nu se da batut asa, cu una, cu doua…

  Imaginea lui Mos Craciun, asa cum il stim noi astazi, se datoreste desenatorului american Thomas Nast, care l-a creat in 1860. In 1885, Nast il deseneaza din nou pe Mos Craciun, care vine tocmai de la Polul Nord, unde se pare ca ar locui, pana in Statele Unite, pentru a aduce daruri copiilor. Trebuie sa stiti ca Mosul locuieste de fapt in Laponia (Finlanda), caci la Polul Nord nu sunt reni, iar batranelul are nevoie de reni pentru a-i trage sania incarcata cu daruri. Cel mai celebru ren al sau este Rudolf, care este si conducatorul celorlalti opt. Stiti cum ii cheama? Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donder si Prancer - acestea fiind numele care le-au fost date de poetul si profesorul american de teologie Clement Clark Moore. Ei pot zbura, caci Mos Craciun intra in case de obicei pe horn. El are un sac mare, incarcat cu jucarii, pe care le face cadou copiilor. Si nu exista copil care sa nu merite un dar de Craciun!

De sarbatoarea Nasterii Domnului sunt legate o multime de obiceiuri frumoase. La noi, in Romania, copiii merg in Ajun cu colindul, din casa in casa, si primesc, intr-o traistuta pe care o poarta cu ei special in acest scop, mere, nuci, covrigi, portocale si banuti. Cele mai cunoscute colinde sunt: „Cu Mos Ajunul”, „Florile dalbe”, „Steaua”, „Capra” si cate altele! Copiii care merg cu „Steaua” isi confectioneaza o stea mare din lemn, impodobita cu hartie colorata si cu crengute de brad sau vasc, in mijlocul careia se afla de obicei si o iconita ce o infatiseaza pe Maica Domnului cu Pruncul. Ea aminteste de steaua care s-a aratat celor trei magi de la Rasarit, care s-au luat dupa ea si au ajuns la Bethleem, tocmai la nasterea Mantuitorului in ieslea cea saraca.

Catolicii au obiceiul sa confectioneze iesle mici, ca niste jucarii, in care se gasesc figurine ce-i infatiseaza pe Maica Domnului, fericitul Iosif, Pruncul Iisus, cei trei magi, pe ingeri si pe animalele din staul, care au incalzit cu rasuflarea lor pe noul nascut. Aceste iesle sunt asezate langa bradul de Craciun.

Si obiceiul de a se impodobi bradul este de data relativ recenta si provine din tarile germanice. Acesta isi are obarsia in vechile credinte pagane, care spuneau ca bradul vesnic verde este un simbol al vietii. De exemplu, egiptenii din Antichitate isi decorau casele cu frunze de palmier in cea mai scurta zi a anului, in luna decembrie. Romanii faceau la fel in timpul saturnaliilor, folosind ramuri de brad, iar preotii druizi impodobeau stejarii cu mere aurii. Obiceiul crestin al impodobirii bradului a fost atestat intaia oara in Lituania, in 1510, desi se spune ca Martin Luther a fost primul care a impodobit un brad de Craciun cu lumanari aprinse, pentru a le arata copiilor cum stralucesc stelele in noptile foarte frumoase.

In 1601, un calator care poposea la Strasbourg (pe vremea aceea, oras german) in preajma Craciunului scria ca bradul era impodobit cu flori multicolore de hartie, napolitane si bete de zahar ars aurii, rasucite.

In America, obiceiul pomului de Craciun a fost introdus de colonistii germani, in secolul XIX. In Anglia, printul Albert, care era de origine germana, sotul reginei Victoria, a impodobit primul brad de Craciun la castelul Windsor. Obiceiul a fost preluat apoi de englezi si raspandit nu numai in Marea Britanie, ci si in colonii.

Pentru germani, bradul are o semnificatie speciala. Dupa ce il impodobesc si aprind lumanarile, intreaga familie se aduna in jurul acestuia si canta frumosul si celebrul colind „O Tannenbaum!” (O, brad frumos!). La inceput, bradul era impodobit cu mere, dulciuri si nuci imbracate in hartie poleita. Globurile au aparut ceva mai tarziu, si fabricarea lor a luat o amploare tot mai mare. Astazi se produc globuri de diferite marimi, forme si culori. In varful bradului se pune de obicei o stea, pentru a ne aminti de steaua vazuta de cei trei magi. Si lumanarelele au fost cu timpul inlocuite cu beculete electrice. Prima ghirlanda din astfel de beculete a fost aprinsa in America de Edward Johnson, un coleg al celebrului Thomas Edison, inventatorul becului electric. Johnson a fabricat singur un sir de optzeci de beculete electrice, cu care a impodobit un brad de Craciun. Pe la 1890, beculetele electrice pentru pomul de Craciun se fabricau deja pe scara larga in America.

Nu putem uita nici mancarurile traditionale, care nu lipsesc din nici o casa cu ocazia acestei sarbatori. La noi, romanii, traditia cere ca purcelul sa se taie cu cateva zile inaintea Craciunului, mai precis de Ignat, pe 20 decembrie. Gospodinele pregatesc tot felul de bunatati, intre care la loc de cinste se afla sarmalele, caltabosii, toba, lebarul, carnaciorii si friptura. La toate acestea se bea de obicei vin rosu, uneori fiert. Americanii prefera friptura de curcan, la masa adunandu-se intreaga familie. 


De Craciun nimeni nu trebuie sa fie suparat, ci toti sa ne bucuram de Nasterea Mantuitorului nostru Isus Hristos! 


articol preluat

miercuri, 5 decembrie 2012

Ways To Earn Money In Internet (Cum poti castiga bani pe net)

En: Is there a way to make money online?
Yes, there is! There is a chance to make money online, personal method is tested and works very well ... need a little work, but nothing can get without work ...
It is HOSTING ... Upload files to different hosts and share it with other surfers ... Simple and easy ...
But attention to files that copyright is not nice nor fair ...
GOOD LUCK!!!

Ru: Есть ли способ заработать деньги в Интернете?
Да, есть! Существует вероятность заработать деньги в Интернете, личные метод опробован и работает очень хорошо ... нужно немного работы, но ничто не может получить без работы ...
Она проходит ... Загрузка файлов на разных хостах и поделиться им с другими серферами ... Простой и удобный ...
Но внимание к файлам, что авторское право не является хорошим, ни справедливыми ...
УСПЕХ!

Deutsch: Gibt es eine Möglichkeit, Geld zu verdienen online?
Ja, es ist! Es gibt eine Chance, Geld zu verdienen online, ist persönliche Methode getestet und funktioniert sehr gut ... brauchen ein wenig Arbeit, aber nichts kann ohne Arbeit zu bekommen ...
Es ist HOSTING ... Hochladen von Dateien auf verschiedenen Hosts und teilen Sie sie mit anderen Surfern ... Einfach und leicht ...
Aber die Aufmerksamkeit auf Dateien, die Urheberrechte nicht schön noch fair ...
ERFOLG!

Es: ¿Hay una manera de hacer dinero en línea?
Sí, la hay! Hay una oportunidad de ganar dinero en Internet, el método personal está probado y funciona muy bien ... necesita un poco de trabajo, pero nada se puede conseguir sin trabajo ...
Se HOSTING ... Subir archivos a diferentes servidores y compartirlo con otros surfistas ... Simple y fácil ...
Pero la atención a los archivos que el copyright no es bueno ni justo ...
ÉXITO!

Ro: Oare exista vreo cale de a face bani pe net?
DA, EXISTA!!! Exista sansa de a face bani pe net, metoda este verificata personal si merge foarte bine... trebuie un pic de munca, dar nimic nu poti obtine fara munca...
Este vorba despre HOSTING... Uploadezi fisierele pe diferite hosturi si le impartasesti cu ceilalti internauti... simplu si usor...
Atentie insa la fisierele care au copyright, nu este frumos si nici corect...
SUCCES!!!


RAPIDGATOR.NET - JOIN NOW
Each registered user can become a RapidGator.net affiliate and start earning with the first file loaded. To do this, we have a convenient affiliate program with great stats and flexible reward scheme.
Benefits of working with RapidGator.net:
1) Highest earnings among competitors. Just check our deductions table on any of rates and make sure.
2) Maximum comfort for affiliates. Fast Web, FTP and Remote upload. Detailed statistics. Accurate and strict payments.
3) Comfort for users. We offer 3Mbit/sec free download speed. Unlimited premium download speed. Your users will download files fast, secure and with joy.

That's what we offer:
Pay per download:
Size / Group*    1 - 50 MB    50 - 100 MB    100 - 250 MB    250 - 500 MB    500 - 1000 MB    > 1000 MB
I                                  $5                  $10                $15                    $20                        $25                    $26
II                                 $3                  $6                  $9                      $12                        $15                   $16
III                                $1                  $2                  $3                      $4                          $5                     $6
IV                                $1                  $1                  $1                      $2                          $2                      $3
All prices are for 1000 downloads

*Country groups:
I Belgium, United States, Sweden, Saudi Arabia, Norway, Netherlands, Italy, United Kingdom, France, Switzerland, Germany, Denmark, Spain, Finland
II Kuwait, Monaco, New Zealand, Portugal, Qatar, Russian Federation, Singapore, South Africa, Japan, Isle of Man, Israel, Andorra, United Arab Emirates, Austria, Australia, Canada, Cyprus, Czech Republic, Ireland
III Latvia, Mauritius, Malaysia, Oman, Poland, Slovenia, Turkey, Ukraine, Luxembourg, Lithuania, Korea, Republic of, Argentina, Bulgaria, Brazil, Dominican Republic, Estonia, Greece, Hong Kong, Hungary
IV All others

Passive income - We are constantly acting a referral program. Citing a system partner, 20% of its profits will be credited to your account.
Webmasters - if you have a web-site, you can start earning a passive right now! Simply place a link to our file sharing service, and all premium accounts purchased by users from your site will bring you up to 15% of it's cost.
Finance - We pay weekly, on Thursdays, in the last week (Mon-Sun) Partners can receive payments in WebMoney.


UPLOADED.NET - JOIN NOW
Affiliate program: terms of download reward
Currently 1000 downloads will be compensated country-specific as follows:

Countries/Regions                                                    3-100 MB    100-1000 MB
GOLD: Germany - United Kingdom - France
Spain - Australia - Belgium
USA - Canada                                                                 10 €                    40 €
SILVER:    Austria - Japan - Netherlands
Denmark - Greece - Italy
Polonia - Russia - Sweden - Switzerland                          5 €                      10 €
BRONZE:    Turkey - Brazil - Argentina - Mexico           1 €                       5 €
All details are related to 1000 valid downloads


IMAGEPORTER.COM  (image hosting) - JOIN NOW
Earn Money Using Your Images
You can use our free image hosting service to genearte massive income. All you have to do is register on our site,upload images and share with others, when others view your images your account will start generating money automaticaly.

Advatages of Imageporter.com
1) Pay Up to 2.60$ For Each 1000 Image Views.
2) Convert 2000 Points To 2.00$
3) No Hidden Rules To Hold Your Payments.
4) Deal With Payments Every Day.
5) Will Pay 10% Of Points Earned By Each User You Refer.
6) Images Of Any Size Qualify To Earn Points.Adult Images are Allowed(No child porn)
7) Payments Via 4 epayment systems (PP,AP,LR,WMZ)

Pay Rates
Tier 1 - United States, United Kingdom, Canada.
Tier 2 - Austria, Belgium, Switzerland, Germany, Spain, Italy, Netherlands, Greece,Ireland, Iceland, Lichenstein, Luxembourg, France.
Tier 3 - Portugal, Norway, Sweden, Finland, Australia, Japan, India, Hong Kong, Denmark, Finland, Monaco, and New Zealand.
Tier 1 - 2.20 Points Per Unique View (2.60$ Per 1000 Unique Views)
Tier 2 - 0.90 Points Per Unique View (0.90$ Per 1000 Unique Views)
Tier 3 - 0.10 Points Per Unique View (0.10$ Per 1000 Unique Views)
1 point = 0.001$

Minimum payout at 2$ (2000 points)
We process the payout request on every Wednesday and/or Thursday. To receive payment you should place request before 11.59pm of every Tuesday(CET Time Zone).
Requests received after Tuesday will be pushed to next week's payout batch.

Conditions
1) 1 View Counted From Each Ip Per 24 Hours.
2) You Must Be Logged In Your Account While Uploading Images.
3) Your Uploads Must Honor Our TOS & Respect Copyrights.
4) Your Account Will Be Deleted And Your Earnings Will Be Terminated If You Try To Send Automated Hits.