Asta mi-s...

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Sarbatori fericite...


Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. Aceasta sarbatoare si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat de semnificatia religioasa prin faptul ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire.
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta.
Priviti prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, puneti mana in ranile cuielor, opresti-va o clipa si ascultati soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o."
La aceasta Sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea peste fiecare, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu